Sådan konfigureres kontrol af adgangskodestyrke for fjernadgang til file serveren

Kaspersky Small Office Security kontrollerer styrken af adgangskoden til din Windows-konto, der bruges til fjernadgang til file serveren.

Kaspersky Small Office Security bruger følgende kriterier til at kontrollere adgangskodestyrken:

Sådan konfigurerer du kontrol af adgangskodestyrke:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Gå til Indstillinger for fortrolighed afsnittet.
  4. Klik på Sikker dataindtastning i vinduet Indstillinger for fortrolighed.
  5. I afsnittet Kontrol af adgangskodestyrken i Windows, skal du udføre følgende handlinger:
    • Vælg Advar om forældet adgangskode om ... markér afkrydsningsfeltet, og vælg derefter en periode, hvorefter programmet vil give dig besked om den forældede adgangskode.
    • I rullemenuen Anbefal ændring af adgangskode om ... vælg et tidsrum, hvorefter applikationen vil anbefale dig at ændre din adgangskode.
    • Markér Advar, hvis den mindste tilladte adgangskodelængde i Windows-indstillinger er mindre end ... afkrydsningsfeltet, hvis du ønsker, at programmet skal kontrollere den mindste adgangskodelængde, der er angivet i Windows-politikken for denne enhed. Hvis adgangskodelængden i Windows-politikken er mindre end den værdi, der er angivet her, viser Kaspersky Small Office Security dig en meddelelse, der foreslår at øge den mindste adgangskodelængde i Windows-politikken.